La Nostra Història

Apventure neix de la passió per l'esport i l'esperit emprenedor per fer créixer una idea i projecte. Amb la motivació de la unió d'aquests dos elements, hem desenvolupat una eina per crear un enllaç entre l'amant de les aventures i el professional de l'esport facilitant, així, l'accés a tots i totes a qualsevol activitat i potenciar un estil de vida saludable, actiu, emocionant i ple d'aventures!

Ens trobem en una ciutat ubicada a la comarca del Maresme a 30km de la capital Barcelona anomenada Mataró amb una població aproximadament de 130.000 persones. Mataró és una ciutat costanera tradicionalment de pescadors i comerç marítim així com pionera a la revolució industrial a Catalunya gràcies al sector tèxtil i més anteriorment pionera al transport ferroviari gràcies al primer tren de la península ibèrica (Mataró-Barcelona, ​​1848) promogut per Miquel Biada.

Actualment la ciutat aposta per una orientació estratègica de coneixement amb el campus tecnològic de Mataró-Maresme, sorgit gràcies a la fusió entre la Universitat i el campus, anomenat així Tecnocampus Mataró.

Es aquí on ens ubiquem i on neix Apventure. Un fantàstic lloc envoltat de coneixement, emprenedoria i il·lusió per tirar endavant els somnis!

Mataró imatge Apventure
Mataró, Costa del Maresme, Barcelona, Catalunya

Ara ve el que és bo: El nostre nom. Apventure neix de la unió entre App+Adventure, lògic, no? 😉 Pot agradar més o menys, però tots coincidim que sens dubte és enganxós!

Els nostres primers passos són com a les pel·lícules americanes: Un garatge i casa nostra.

Res més! Només temps i passió. 2 anys més tard el nostre somni es feia realitat i penjàvem, per primera vegada i ja el 2021, la nostra aplicació a la PlayStore de Google; per, uns 6 mesos després, arribar a pràcticament tot el mercat penjant l'aplicació a la AppStore de Apple.

I arribem a finals del 2021 on comença el 90% de la feina: donar-te a conèixer, i com a bons principiants, la nostra millor arma és el boca a boca dins del món.

I aquí seguim, avançant dia a dia amb la nostra arma més gran: ganes i il·lusió.

Logo Apventure App
Logo Apventure App

Español